• 06-14984438
  •  WhatsApp

Kindermassage met kruidenstempel

Rustgevende kindermassage

Dit is een unieke kindermassage, speciaal op het lichamelijk en geestelijk welzijn van het kind gericht.
Veel kinderen zijn vaak overgevoelig en kwetsbaar. Deze kindermassage is zeer effectief bij het weerbaar worden en het meer zelfvertrouwen te krijgen.
Tijdens het masseren worden speciaal afgestemde soorten essentiële olie gebruikt. Het kind leert hierdoor vertrouwen te krijgen en daar waar nodig, zich meer te uiten bij problemen.

Doordat een kind nog dicht bij de natuur staat reageert het bijzonder goed op de werking van de kruiden. Deze kruiden werken aardend, dit is belangrijk omdat het energieniveau van kinderen vaak erg hoog kan zijn. Deze massage brengt het kind weer terug bij de natuurlijke basis. De kruiden werken weerstandverhogend.
Ook voor kinderen die vaak last hebben van een luchtweginfectie, verkoudheid en/of een verstopte neus werken de kruiden zeer verlichtend. Tevens werken ze ontspannend waardoor kinderen beter gaan slapen.

Voordat de massage begint wordt aan het kind uitgelegd wat er gaat gebeuren en mogen ze aangeven wat ze wel of niet fijn vinden. Ze kunnen de kruidenstempel voelen, zien en ruiken. Ook mogen ze de geur van de olie uitkiezen. Eerst wordt het kind met warme kruidenstempels gemasseerd en vervolgens met essentiële olie.

Uitwerking:

Het kind gaat beter slapen, krijgt meer zelfvertrouwen. Tevens verhoogt het de weerstand en het zelfgenezend vermogen. Als ouders leren het kind te masseren, blijkt dat tijdens het masseren, zowel bij de ouder als bij het kind een hormoon vrij te komen, nl. oxytocine. Dit hormoon geeft een gevoel van geborgenheid waardoor er ruimte ontstaat voor een hechtende band.

Duur: +/- 40 minuten
Prijs: € 35,00

Kindermassage Tiel