• 06-14984438
  •  WhatsApp

Wellness Aquassage

Unieke behandeling: Aquassage

Voel de golven van de zee en de warmte van het water tijdens de Aquassage.

Een bijzondere massagevorm waarbij je plaatsneemt op een warm waterbed. De combinatie van warmte en speciale massagetechnieken zorgen voor een unieke en uiterst effectieve massage. Het schommelende effect van de kussens en het geluid van kabbelend water verdiepen de ontspanning. Rust en behaaglijkheid zijn de sleutelwoorden in deze massage.

Bij deze vorm van massage ligt u op uw rug op een met warm water (30-40°C) gevuld kussen. Het warme kussen geeft een natuurlijke ontspanning en verzacht pijn in spieren en gewrichten.

Hierbij kunt u de gehele behandeling heerlijk op de rug blijven liggen. Geen gedraai meer of het steeds opnieuw zoeken naar een prettige houding. Het warmwaterkussen ondersteunt de wervelkolom optimaal en de warmte zorgt al snel voor extra en diepere ontspanning van de spieren.

Door de ondersteuning van het water lig je in zeer comfortabele positie en kun je optimaal genieten van je massage. De specifieke klachten zoals, bekkenklachten, rugklachten, vermoeide benen, nekklachten kunnen uitstekend behandeld worden in een ontspannen liggende positie.

Deze massage is ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen (met aangepaste massagtechniek) of als je niet lang op een massage tafel kunt liggen of niet lang op je buik kunt liggen.

Aquassage is meer dan alleen een aangename ontspanningsmassage; het is een volwaardige behandelmethode, die helpt lichaam en geest weer in balans te brengen. Deze behandeling begint met verfrissen/desinfecteren van de handen en voeten.

Duur: 60 minuten
Prijs: € 65,00

Massage op warm waterkussen Tiel