Sakura Bodyscrub Treatment


Vier elke dag als een nieuw begin!
 


Ontdek de verzorgende bodyscrub sensatie die het lichaam van top tot teen verzorgd. Deze Japanse lichaamsbehandeling is vernoemd naar het vallen van de Sakurabloesem, wat staat voor het ontluiken van nieuw leven.
 
Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. De Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie combineert de Sakura body treatment het zoete aroma van Kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk.
 
Zo ervaar je elke dag als een prachtig nieuw begin!
 
Deze behandeling bestaat uit:
 ■een zachte, vitalizerende bodyscrub massage. Een luxe combinatie van organische suiker, heerlijk verzorgende oliën en de bijzondere Oosterse geur van Kersenbloesem. De speciale combinatie verwijdert op milde wijze dode huidcellen en zorgt ervoor dat je huid er jonger uitziet. Ervaar ultieme zachtheid wanneer de Sakura sugar scrub smelt op je huid;
 ■afgesloten met een Magic Touch bodycreaming, een ultraverzorgende, zijdezachte crème van kersenbloesem en organische rijstmelk met een betoverende geur! De unieke samenstelling bevat antioxidanten, vitamine E en het ingrediënt Centella Asiatica die helpt je huid te verstevigen.
 
De ideale behandeling voor een egale en gladde huid! Ultieme voorbereiding voor de zon!