Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Tijdens je zwangerschap veranderd er veel.  Je lichaam past zich langzaam aan en bereid zich voor op de komst van je kindje. 

Ongemakken zoals vermoeidheid, onderrug, bekken of nekklachten, onrustig benen, spataderen, vocht vasthouden en wellicht zorgen om de bevalling, kunnen ervoor zorgen dat je niet zo lekker in je vel zit.

Een massage kan uitkomst bieden om je helemaal te laten ontspannen en even de zorgen van de hedendaagse gejaagde maatschappij van je af te laten glijden.

Tijdens de zwangerschap is het op een bepaald moment niet meer mogelijk dat je op je buik kunt liggen om een massage te ondergaan.

De oplossing is een massage op kussens gevuld met warm water!

Heerlijk dobberen en weg mijmeren terwijl er een energetische massage gegeven word met lavendelolie of mandarijnolie. Je ligt op je rug op de warm water kussens, door het verplaatsen van het water onder je rug kan je rug en de achterkant van je benen gemasseerd worden.

De zwangerschapsmassage is een unieke massage om te ondergaan; er wordt aandacht besteed aan je hele lichaam, van het puntje van je tenen tot het laatste haartje op je hoofd. Alle spanning kan wegvloeien, klachten worden verlicht, een heerlijk ontspannen gevoel, een moment alleen voor jou.

Mocht het zijn dat je ook niet meer op je rug kunt liggen als je verder in je zwangerschap bent? Geen probleem! De zwangerschapsmassage kan in rugligging maar ook in zijligging worden uitgevoerd, zodat je tijdens de gehele zwangerschap heerlijk kunt genieten van een zwangerschapsmassage.

 

 

prenatale massage